Geen categorieProvinciale weg door Winsum in zomervakantie dicht voor verkeer - Stichting Wadloopcentrum Pieterburen

Vanaf vrijdag 15 juli 19.00 uur tot en met zondag 31 juli is het gedeelte gestremd voor doorgaand verkeer tussen de rotonde Ranum tot net voorbij de rotonde bij Het Aanleg. Het verkeer wordt middels een omleiding omgeleid. Vanaf maandag 1 augustus wordt dit wegvak weer opengesteld voor het verkeer. Gedurende deze werkzaamheden is de rotonde Het aanleg en dus ook het bedrijventerrein en de Schouwerzijlsterweg niet toegankelijk voor het verkeer. Om het Aanleg en de Schouwerzijlsterweg vanaf de zuidzijde wel bereikbaar te maken wordt er een tijdelijke doorsteek gemaakt naar de Schouwerzijlsterweg. Op deze manier wordt de overlast beperkt. Ook is er een tijdelijke doorsteek beschikbaar vanaf de Wierdaweg. In deze fase is de parallelweg langs de N361 wel beschikbaar voor fietsverkeer.

Vanaf maandag 1 augustus tot en met zondag 28 augustus 22.00 uur het gedeelte vanaf rotonde Het Aanleg tot aan de kruising Garnwerderweg-Borgweg. Het verkeer wordt middels een omleiding omgeleid. Vanaf zondag 28 augustus 22.00 uur wordt dit wegvak weer opengesteld voor het verkeer. Gedurende deze werkzaamheden is de rotonde Het Aanleg wel toegankelijk voor het verkeer vanuit de noordkant en vanuit Winsum. Winsum is en blijft vanaf Garnwerd en Groningen wel bereikbaar via de Borgweg en Meeden. Via plaatselijke omleidingen blijft het Aanleg en de Schouwerzijlsterweg bereikbaar.

Als je vanuit de richting Assen/Winschoten naar Lauwersoog wil, moet je de weg N355 nemen. Bij Grijpskerk rechtsaf op de N388, na Zoutkamp weer links op de N361.

Delen op sociale netwerken

Esther Toxopeus

Nieuwsbrief

Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, hoort u als eerste het laatste nieuws.

    Website & Boekingssoftware door NORISK Software

    Translate ยป