Engelsmanplaattocht via veerdam Schiermonnikoog

kinderen t/m 12 jr € 20
Prijs
€35 per persoon
Duur
6 uur

Engelsmanplaattocht via veerdam Schiermonnikoog

We verzamelen op het schip in Lauwersoog en varen via de veerdam van Schiermonnikoog naar een prachtig deel van het Wad tussen Ameland en Schiermonnikoog. Het schip Silverwind neemt je mee op excursie richting de zeehondenbanken.
 • Informatie
 • Beoordelingen

Wat is inbegrepen

Vertreklocatie
De Silverwind ligt aan steiger I in de Visserijhaven Lauwersoog schuin tegenover NG Shipyards, Haven 30. Graag 15 minuten voor vertrektijd aanwezig zijn.
Prijs is inclusief
 • Vaartocht
 • Wadlooptocht

We vertrekken vanuit de haven van Lauwersoog en varen naar de veerdam van Schiermonnikoog. Daar pikken we eilandgasten op en varen vervolgens door naar Engelsmanplaat. Daar gaat iedereen, indien gewenst, van boord en lopen we naar het vogelwachtershuisje. Met een beetje geluk zijn de vogelwachters aanwezig en willen ze vertellen over hun werkzaamheden op deze droogvallende zandplaat. Er is geen speciaal schoeisel vereist op deze wandeling. Lopen op blote voeten is ook toegestaan. Onderweg kun je de zeehonden zien genieten terwijl ze lekker liggen te rusten op een zandplaat. Daarna worden de eilandgasten weer op de veerdam afgezet en wordt er teruggevaren naar Lauwersoog. Het gehele arrangement duurt ongeveer zes uur.

Deze tocht vindt plaats op:

Wo 21 sept 10:00 uur
Di 27 sept 13:45 uur
Di 25 okt 13:30 uur

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Delen op sociale netwerken
Nieuwsbrief

Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, hoort u als eerste het laatste nieuws.

  Website & Boekingssoftware door NORISK Software

  Close

  Engelsmanplaattocht via veerdam Schiermonnikoog

  Prijs
  €35 per persoon
  Looptijd
  6 uur

   Fill out the form to book the Tour. Required fields are marked *    Enquiry about the Tour availability or anything you’d like to know. Required fields are marked *    Translate »