Engelsmanplaattocht via veerdam Schiermonnikoog

kinderen t/m 12 jr € 20
Prijs
€35 per persoon
Duur
6 uur

Engelsmanplaattocht via veerdam Schiermonnikoog

We verzamelen op het schip in Lauwersoog en varen via de veerdam van Schiermonnikoog naar een prachtig deel van het Wad tussen Ameland en Schiermonnikoog. Het schip Silverwind neemt je mee op excursie richting de zeehondenbanken.
 • Informatie
 • Beoordelingen

Wat is inbegrepen

Vertreklocatie
De Silverwind ligt aan steiger I in de Visserijhaven Lauwersoog schuin tegenover NG Shipyards, Haven 30. Graag 15 minuten voor vertrektijd aanwezig zijn.
Prijs is inclusief
 • Vaartocht
 • Wadlooptocht

We vertrekken vanuit de haven van Lauwersoog en varen naar de veerdam van Schiermonnikoog. Daar pikken we eilandgasten op en varen vervolgens door naar Engelsmanplaat. Daar gaat iedereen, indien gewenst, van boord en lopen we naar het vogelwachtershuisje. Met een beetje geluk zijn de vogelwachters aanwezig en willen ze vertellen over hun werkzaamheden op deze droogvallende zandplaat. Er is geen speciaal schoeisel vereist op deze wandeling. Lopen op blote voeten is ook toegestaan. Onderweg kun je de zeehonden zien genieten terwijl ze lekker liggen te rusten op een zandplaat. Daarna worden de eilandgasten weer op de veerdam afgezet en wordt er teruggevaren naar Lauwersoog. Het gehele arrangement duurt ongeveer zes uur.

Deze tocht vindt plaats op:

Wo 21 sept 10:00 uur
Di 27 sept 13:45 uur
Di 25 okt 13:30 uur

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Delen op sociale netwerken
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

  Laatste nieuws
  Wadloopfolder 2023
  20 januari 2023
  Wadloopfolder 2023
  Onze nieuwe folder is bijna klaar! Je kunt hem hier alvast bekijken, alle tochten overzichtelijk bij elkaar. Hij ligt nu bij de drukker, en zodra hij klaar is beginnen we met bezorgen. Link naar de folder Wadloopfolder 2023  
  Nieuwsbrief

  Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, hoort u als eerste het laatste nieuws.

   Website & Boekingssoftware door NORISK Software

   Close

   Engelsmanplaattocht via veerdam Schiermonnikoog

   Price
   €35 per person
   Duration
   6 uur

    Fill out the form to book the Tour. Required fields are marked *

    [tour_date]     Enquiry about the Tour availability or anything you’d like to know. Required fields are marked *     Translate »