Vaartocht met de Silverwind

Prijs
€25 per persoon
Duur
3
Een gezellige vaartocht met de hele familie op de Waddenzee met de MS Silverwind
 • Informatie
 • Beoordelingen

Wat is inbegrepen

Vertreklocatie
MS Silverwind in de visserijhaven Lauwersoog. Schuin tegenover NG Shipyards, Haven 30 te Lauwersoog. Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig zijn.
Prijs is inclusief
 • Boot vervoer

Naast het wegbrengen van wadlopers kun je met de Silverwind natuurlijk ook een vaartocht maken over de Waddenzee. In de benedensalon heb je een prachtig uitzicht vlak boven de waterspiegel. In de bovensalon zit je hoog boven water en heb je een prachtig uitzicht over het vaargebied. Zo hoeft je niets te missen van de unieke natuur. Het bovendek is een fijne plek om de zilte zeelucht op te snuiven, uit te waaien of de zon op het gezicht te voelen. De Silverwind is buitengewoon geschikt voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten. De ms Silverwind is luxueus ingericht en van alle moderne gemakken voorzien. Ideaal voor groepsarrangementen op het water. Je kunt meevaren, boek je vaartocht makkelijk via de knop hieronder.

Auto parkeren langs de waterkant tegenover NG Shipyards, Haven 30. De Silverwind ligt aan de steiger tegenover het elektriciteitsgebouwtje.

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Delen op sociale netwerken
Nieuwsbrief

Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, hoort u als eerste het laatste nieuws.

  Website & Boekingssoftware door NORISK Software

  Close

  Vaartocht met de Silverwind

  Prijs
  €25 per persoon
  Looptijd
  3

   Fill out the form to book the Tour. Required fields are marked *    Enquiry about the Tour availability or anything you’d like to know. Required fields are marked *    Translate »