Wadloopbelevingen Nachttocht via Brakzand naar Schiermonnikoog

Prijs
€55 per persoon
Duur
6 uur
Reizigers
min 30 deelnemers

Een ware belevenis!

Een onvergetelijke wadlooptocht in het midden van de nacht!
 • Informatie
 • Foto's
 • Beoordelingen

Wat is inbegrepen

Vertreklocatie
MS Silverwind in de Visserijhaven Lauwersoog schuin tegenover parkeerplaats P4. Graag 15 minuten voor vertrektijd aanwezig zijn.
Prijs is inclusief
 • Boot vervoer
 • Ontbijt
 • Vaartocht
 • Wadlooptocht
 • Wasplek

Een ware belevenis. Na middernacht zetten we koers richting Schiermonnikoog. Op de zandplaat Brakzand gaan we in het donker van boord. Gedurende de wadlooptocht zien we de zon opkomen boven het Wad. Vaak een onvergetelijk gezicht. Na het wassen en omkleden bij de wasplek op het eiland wordt er naar de veerdam gelopen. Het programma is inclusief ontbijt op het schip op de terugvaart naar Lauwersoog. Een aanrader!

Auto parkeren langs de waterkant tegenover parkeerplaats P4. Het schip de Silverwind ligt schuin tegenover het elektriciteitsgebouwtje op P4. De wadloopkleding bestaat standaard uit gelaagde bovenkleding met daarbij een wind- of regenjack, een korte broek en een paar stevige sokken. Het dragen van een pet is aan te raden. De tocht bij voorkeur lopen op hoge gympen. Het mag eventueel ook op lage schoenen, maar niet op laarzen of open schoenen zoals sandalen en waterschoenen. Een handdoek met droge kleren en schoenen meenemen in een rugzak, aangevuld met wat eten en drinken tijdens de wadlooptocht.

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Schrijf je beoordeling

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Nieuwsbrief

Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, hoort u als eerste het laatste nieuws.

  Website & Boekingssoftware door NORISK Software

  Close

  Nachttocht via Brakzand naar Schiermonnikoog

  Prijs
  €55 per persoon
  Looptijd
  6 uur
  Reizigers
  min 30 deelnemers

   Fill out the form to book the Tour. Required fields are marked *    Enquiry about the Tour availability or anything you’d like to know. Required fields are marked *    Translate »