Wadloopbelevingen Rif/Engelsmanplaat

Prijs
€35 per persoon
Duur
5 uur
Reizigers
min 30 deelnemers

Rif/Engelsmanplaat

We verzamelen op het schip in Lauwersoog en varen naar een prachtig deel van het Wad tussen Ameland en Schiermonnikoog.
 • Informatie
 • Foto's
 • Beoordelingen

Wat is inbegrepen

Vertreklocatie
MS Silverwind in de Visserijhaven Lauwersoog schuin tegenover NG Shipyards, Haven 30. Graag 15 minuten voor vertrektijd aanwezig zijn.
Prijs is inclusief
 • Vaartocht
 • Wadlooptocht

We verzamelen op het schip in Lauwersoog en varen naar een prachtig deel van het Wad tussen Ameland en Schiermonnikoog. Daar gaan we van boord voor een mooie wadlooptocht van 2,5 uur. Eerst lopen we naar het Rif, een duineneilandje dat een thuis is voor zeehonden en vogels. Daarna wordt er naar Engelsmanplaat gelopen waar de vogelwachters ons verwelkomen. Daarna gaan we weer aan boord en varen terug naar Lauwersoog. Op de heen- en terugweg kunnen er aan boord van het schip zeehonden worden gespot. Onderweg krijg je uitleg over de bijzondere natuur van dit gebied.

De Rif/Engelsmanplaattocht vindt plaats op:
Zaterdag 22 oktober 2022 om 12:15 uur
Zaterdag 5 november 2022 om 10:00 uur (Extra Schoonmaakactie op het Rif, met gratis koffie en gebak)

Auto parkeren langs de waterkant tegenover NG Shipyards, Haven 30. Het schip de Silverwind ligt schuin tegenover het elektriciteitsgebouwtje. De wadloopkleding bestaat standaard uit gelaagde bovenkleding met daarbij een wind- of regenjack, een korte broek en een paar stevige sokken. Het dragen van een pet is aan te raden. De tocht bij voorkeur lopen op hoge gympen. Op lage schoenen mag eventueel ook, maar niet op laarzen of open schoenen zoals sandalen en waterschoenen. Een handdoek met droge kleren en schoenen meenemen aan boord van het schip. Tijdens de wadlooptocht een rugzakje dragen met daarin wat eten en drinken.

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Schrijf je beoordeling

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Nieuwsbrief

Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, hoort u als eerste het laatste nieuws.

  Website & Boekingssoftware door NORISK Software

  Close

  Rif/Engelsmanplaat

  Prijs
  €35 per persoon
  Looptijd
  5 uur
  Reizigers
  min 30 deelnemers

   Fill out the form to book the Tour. Required fields are marked *    Enquiry about the Tour availability or anything you’d like to know. Required fields are marked *    Translate »