Zwerftochten Wadlopen getijhaventje Noordpolderzijl

Prijs
€12,50 per persoon
Duur
3 uur
Reizigers
min 10 deelnemers

Wadlopen getijhaventje Noordpolderzijl

Een wadzwerftocht van ongeveer 3 uur in de buurt van de vaargeul naar het haventje.
 • Informatie
 • Foto's
 • Beoordelingen
 • Extra informatie

Wat is inbegrepen

Vertreklocatie
Getijhaventje Noordpolderzijl
Prijs is inclusief
 • Wadlooptocht

Vanaf cafe ’t Zielhoes lopen we naar de dijk en gaan we eerst genieten van het adembenemende uitzicht over het getijdenhaventje met op de achtergrond, bij helder weer, meerdere zichtbare eilanden. Zelfs het duitse Waddeneiland Borkum is dan goed te zien. Daarna lopen we via de kwelder  en langs de rijsdammen naar het slikwad. In de buurt van de eerste geul is het slikkig. Daarna beginnen de hoger gelegen zandplaten en wordt het lopen veel gemakkelijker. De vaargeul naar het getijdenhaventje is doorwaadbaar. Van heel veel andere vaargeulen kan dit absoluut niet gezegd worden. Met een beetje geluk kun je nog naar voedsel zoekende lepelaars spotten. Na afloop van de wadlooptocht kan er nog worden nagezeten op het terras van het cafeetje langs de dijk. De tocht is ook voor beginners prima te doen.

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Schrijf je beoordeling

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Auto parkeren op een van de parkeerplekken nabij het cafeetje langs de dijk. De wadloopkleding bestaat standaard uit gelaagde bovenkleding met daarbij een wind- of regenjack, een korte broek en een paar stevige sokken. Het dragen van een pet is aan te raden. De tocht bij voorkeur lopen op hoge gympen of -duikschoenen. Een handdoek met droge kleren en schoenen kunnen achterblijven in de auto en hoeven niet mee het Wad op. Wel een rugzak meenemen met daarin wat eten en drinken tijdens de wadlooptocht.

Delen op sociale netwerken

Website & Boekingssoftware door NORISK Software

Close

Wadlopen getijhaventje Noordpolderzijl

Prijs
€12,50 per persoon
Looptijd
3 uur
Reizigers
min 10 deelnemers

  Fill out the form to book the Tour. Required fields are marked *   Enquiry about the Tour availability or anything you’d like to know. Required fields are marked *   Translate »