Met kinderen vanaf 4 jaar Wadloopbelevingen Zeehonden-wadlooptocht

kinderen t/m 12 jaar € 20,00
Prijs
€35 per persoon
Duur
5 uur
Reizigers
min 30 deelnemers

Zeehonden-wadlooptocht

We varen vanuit de visserijhaven Lauwersoog, richting Engelsmanplaat. Daar gaan we van boord voor een gemakkelijke tocht van 1,5 uur. Vanaf het schip kunnen doorgaans zeehonden worden gespot.
 • Informatie
 • Foto's
 • Beoordelingen

Wat is inbegrepen

Vertreklocatie
MS Silverwind in de Visserijhaven Lauwersoog schuin tegenover P4. Graag 15 minuten voor vertrektijd aanwezig zijn.
Prijs is inclusief
 • Vaartocht
 • Wadlooptocht
Aanvullende prijzen
Kinderen 4 t/m 12 jaar: €20

We varen, vanuit de visserijhaven Lauwersoog, richting Engelsmanplaat. Eerst vaart het schip naar het Rif boven Engelsmanplaat. Daar gaan de deelnemers van boord die zich hebben ingeschreven voor de 2,5 uur durende Riftocht. Je blijft dus vooralsnog aan boord. Het schip vaart vervolgens door naar de Engelsmanplaat. Daar ga je via een ladder en een stukje door het water lopen van boord om deel te nemen aan een makkelijke wandeling van ongeveer 1,5 uur. We lopen richting de oester- en mosselbanken waar de gidsen je interessante dingen over gaan vertellen. Op sommige plekken ligt slik. Voor de liefhebbers mag daar een stukje door gelopen worden om te ervaren hoe dat is. We lopen daarna weer naar de boot en stappen dan aan boord voor de terugvaart naar Lauwersoog. Zowel op de heen- als terugreis kunnen er doorgaans zeehonden worden gespot. Dit is een typische gezinstocht, waaraan zelfs de grootouders kunnen deelnemen.

Op de volgende data wordt de Zeehonden-wadlooptocht gelopen:

Vrijdag 26 augustus 2022 om 14:30 uur
Zaterdag 24 september 2022 om 13:45 uur
Zaterdag 22 oktober 2022 om 12:15 uur

Auto parkeren langs de waterkant tegenover NG Shipyards, Haven 30. Het schip de MS Silverwind ligt schuin tegenover het elektriciteitsgebouwtje. De wadloopkleding bestaat standaard uit gelaagde bovenkleding met daarbij een wind- of regenjack, een korte broek en een paar stevige sokken. Het dragen van een pet is aan te raden. De tocht bij voorkeur lopen op hoge gympen. Op lage schoenen mag eventueel ook, maar niet op laarzen of open schoenen zoals sandalen en waterschoenen. Een handdoek met droge kleren en schoenen meenemen aan boord van het schip. Tijdens de wadlooptocht een rugzakje dragen met daarin wat eten en drinken.

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Schrijf je beoordeling

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Nieuwsbrief

Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, hoort u als eerste het laatste nieuws.

  Website & Boekingssoftware door NORISK Software

  Close

  Zeehonden-wadlooptocht

  Prijs
  €35 per persoon
  Looptijd
  5 uur
  Reizigers
  min 30 deelnemers

   Fill out the form to book the Tour. Required fields are marked *    Enquiry about the Tour availability or anything you’d like to know. Required fields are marked *    Translate »