Met kinderen vanaf 4 jaar Wadloopbelevingen Weststrand Schiermonnikoog

Kinderen t/m 12 jaar € 20,00
Prijs
€35 per persoon
Duur
6 uur
Reizigers
min 30 deelnemers

Weststrand Schiermonnikoog

We varen vanuit de visserijhaven Lauwersoog, richting Schiermonnikoog. Dan gaan we van boord voor een gemakkelijke tocht van 1,5 uur.
 • Informatie
 • Foto's
 • Beoordelingen
 • Extra informatie

Wat is inbegrepen

Vertreklocatie
MS Silverwind in de Visserijhaven schuin tegenover P4. Graag 15 minuten voor vertrektijd aanwezig zijn.
Prijs is inclusief
 • Busvervoer eiland
 • Vaartocht
 • Wadlooptocht
Aanvullende prijzen
Kinderen 4 t/m 12 jaar: €20

Na uw aanmelding en inschrijving vertrekt ons schip naar de Oude Wal bij Schiermonnikoog. Bij de Oude Wal gaat men via een ladder en een kort stukje lopen door het water van boord. Onder leiding van de wadloopgidsen wordt er een korte wandeling gemaakt over het brede Weststrand. We beginnen de tocht op harde zandplaat. Verderop liggen oester- en mosselbanken met slik. Ook zijn er enkele geultjes die eventueel doorstoken kunnen worden. Daarna volgt het slikwad en lopen we naar de kwelder. We gaan de benen en voeten afspoelen in de laatste priel voor het eiland en lopen nog een klein stukje totdat we zijn aangekomen bij de duinen nabij de Westerplas. Daar kan iedereen de natte kleren verwisselen voor droge. Het is nog ongeveer tien minuten lopen naar het dorp. Daar kunnen ongeveer twee uur worden doorgebracht. Een bus brengt de deelnemers vervolgens naar de veerdam. De gidsen vertellen u op welke plek de bus komt voorrijden en om hoe laat. De terugvaart naar Lauwersoog duurt ongeveer een uur.

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Schrijf je beoordeling

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Auto parkeren langs de waterkant tegenover P4. Het schip de Silverwind ligt schuin tegenover het electriciteitsgebouwtje op P4.
De wadloopkleding bestaat standaard uit gelaagde bovenkleding met daarbij een wind- of regenjack, een korte broek en een paar stevige sokken. Het dragen van een pet is aan te raden. De tocht bij voorkeur lopen op hoge gympen. Het mag eventueel ook op lage schoenen, maar niet op laarzen of open schoenen zoals sandalen en waterschoenen. Een handdoek met droge kleren en schoenen meenemen in een rugzak, aangevuld met wat eten en drinken tijdens de wadlooptocht.

Nieuwsbrief

Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, hoort u als eerste het laatste nieuws.

  Website & Boekingssoftware door NORISK Software

  Close

  Weststrand Schiermonnikoog

  Prijs
  €35 per persoon
  Looptijd
  6 uur
  Reizigers
  min 30 deelnemers

   Fill out the form to book the Tour. Required fields are marked *    Enquiry about the Tour availability or anything you’d like to know. Required fields are marked *    Translate »