Zwerftochten Zwerftocht Pieterburenwad

Prijs
€15,00 per persoon
Duur
3 uur
Reizigers
min 10 deelnemers

Zwerftocht Pieterburenwad

Een tocht van ongeveer 3,5 uur naar het mooie geulenstelsel van het Pieterburenwad.
 • Informatie
 • Foto's
 • Beoordelingen
 • Extra informatie

Wat is inbegrepen

Vertreklocatie
Parkeerplaats achter het dorpshuis, Hoofdstraat 105 Pieterburen.
Prijs is inclusief
 • Wadlooptocht

De wadlooptocht voert door de kwelder en langs de rijsdammen naar het slikwad.  Uiteindelijk komen we in de buurt van de prielen en nog wat hogerop beginnen de harde zandplaten met meerdere doorwaadbare geulen daarin. Dit kan zijn van kniediep tot borstdiep. Heel soms kunnen er langs de geul zeehonden worden gespot. We lopen een stukje langs de vaargeul en buigen dan af om via een afwisselende route weer bij de dijk te komen. De handdoek met droge kleren en schoenen hoeven tijdens deze tocht niet mee het Wad op en kunnen achterblijven in de auto.

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Schrijf je beoordeling

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

De auto parkeren op de parkeerplaats achter het dorpshuis en melden bij de aanwezige gids. Vandaar in colonne naar het vertrekpunt aan de dijk. De wadloopkleding bestaat standaard uit gelaagde bovenkleding met daarbij een wind- of regenjack, een korte broek en een paar stevige sokken. Het dragen van een pet is aan te raden. De tocht bij voorkeur lopen op hoge gympen of -duikschoenen. Een handdoek met droge kleren en schoenen kunnen achterblijven in de auto en hoeven niet mee het Wad op. Wel een rugzak meenemen met daarin wat eten en drinken tijdens de wadlooptocht.

Delen op sociale netwerken
Nieuwsbrief

Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, hoort u als eerste het laatste nieuws.

  Website & Boekingssoftware door NORISK Software

  Close

  Zwerftocht Pieterburenwad

  Prijs
  €15,00 per persoon
  Looptijd
  3 uur
  Reizigers
  min 10 deelnemers

   Fill out the form to book the Tour. Required fields are marked *    Enquiry about the Tour availability or anything you’d like to know. Required fields are marked *    Translate »