Met kinderen vanaf 4 jaar Wadloopbelevingen Roode Hoofd + schelpen rapen

kinderen t/m 12 jr € 15
Prijs
€30 per persoon
Duur
4 uur
Reizigers
min 20 deelnemers

Roode Hoofd + schelpen rapen

Deze tocht is voor het hele gezin. We varen vanuit Lauwersoog en zien soms zeehonden. De gidsen vertellen van alles over wat er te zien is.
 • Informatie
 • Foto's
 • Beoordelingen
 • Extra informatie

Wat is inbegrepen

Vertreklocatie
ms Boschwad in de Visserijhaven Lauwersoog. Schuin tegenover P4.
Prijs is inclusief
 • Vaartocht
 • Wadlooptocht
Aanvullende prijzen
Kinderen 4 t/m 12 jaar: €15

We vertrekken vanuit de visserijhaven van Lauwersoog naar de droogvallende zandplaat Roode Hoofd. Na aankomst gaat men via een ladder en een kort stukje lopen door het water van boord. De wandeling gaat voornamelijk over harde zandplaat, dus ook prima geschikt voor kinderen en hun (groot) ouders. Bij de oester- en mosselbanken ligt wel slik. We lopen daar langs, maar voor de liefhebbers mag er ook een stukje door het slik worden gelopen om te ervaren hoe dat is. Desgewenst kan er ook nog op de noordwesthoek van de zandplaat een stuk door het water gelopen worden. Onderweg zijn er meerdere plekken waar schelpdieren kunnen worden geraapt. Per persoon mag je maximaal 10 kg aan mosselen en oesters rapen voor eigen gebruik. Kinderen krijgen aan boord een klein jutezakje om hun gevonden schelpen in mee te nemen

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Schrijf je beoordeling

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Auto parkeren op P4. Het schip de Boschwad ligt schuin tegenover het electriciteitsgebouwtje op P4.
De wadloopkleding bestaat standaard uit gelaagde bovenkleding met daarbij een wind- of regenjack, een korte broek en een paar stevige sokken. Het dragen van een pet is aan te raden. De tocht mag op lage schoenen worden gelopen, maar niet op laarzen of open schoenen zoals sandalen en waterschoenen. Een handdoek met droge kleren en schoenen meenemen aan boord van het schip.

Delen op sociale netwerken
Nieuwsbrief

Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, hoort u als eerste het laatste nieuws.

  Website & Boekingssoftware door NORISK Software

  Close

  Roode Hoofd + schelpen rapen

  Prijs
  €30 per persoon
  Looptijd
  4 uur
  Reizigers
  min 20 deelnemers

   Fill out the form to book the Tour. Required fields are marked *    Enquiry about the Tour availability or anything you’d like to know. Required fields are marked *    Translate »